avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Reabilitarea pedepsei aplicate
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Reabilitarea pedepsei aplicate

Buna ziua!Va rog sa imi spuneti cum se procedeaza pentru o reabilitare in cazul incheierii perioadei de supraveghere pentru o pedeapsa cu suspendare.As dori sa stiu daca in acest caz cazierul devine curat.Multumesc
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 21:48, 11 Septembrie 2014
Primul pas este acela de a solicita eliberarea unui certificat de cazier judiciar , iar dupa ce il obtineti, reveniti si ne spuneti ce este mentionat in cuprinsul lui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reabilitarea in cazul unei pedepse cu suspendarea executarii sub supraveghere victorn victorn am primit inchisoare cu suspendare 10 luni!si perioada de supraveghere de 3 ani si 10 luni! cand se poate cere reabilitarea s-au mai bine zis stergerea ... (vezi toată discuția)
Cazier judiciar AndreyAlexander AndreyAlexander În ianuarie 2012 am primit o pedeapsă de 4 luni de închisoare cu suspendare (infracțiune la regimul auto) și o perioadă de probă de 2 ani ... (vezi toată discuția)
Reabilitare de drept - conditii pellyx31 pellyx31 Buna ziua, am fost condamnat cu suspendare sub supraveghere , a trecut termenul de incercare in 2010 si eu inca mai am cazier de ce? in 2010 am deschis proces ... (vezi toată discuția)