Buna ziua, am facut un accident cu un autoturism in incinta unei fabrici, nu pe drum public, am consumat si alcool. masina fiind al unui angajat de la fabrica,el nu a stiut cand am luat masina. proprietarul si-a retras plangerea impotriva mea de distrugere!problema este ca firma de asigurari groupama vrea sa ma de-a in judecata proprietarul masini avand casco ! ce poate sa imi faca firma de asigurari daca ma da in judecata? va multumesc
Ce conteaza cat avea alcoolemie??? nu era pe drum public, era pe un teren privat, deci nu se aplica legea rutiera. Va vor pune poprire pe conturi,salar ,maxim 30 % din acesta.
am inteles! a trecut deja un an de zile de la accident! nu am primit nici o veste de la ei doar am primit prin posta niste hartii care ma ameninta cu judecata daca nu platesc prejudiciul! cum sa procedez sa incep sa platesc inainte cate un pic din suma, sa vada ca imi dau interesul ?
Asigurarile accident
okey
la un accident cu victime intra asigurarile pentru despagubiri Acum asigurarile dupa despagubirea victimilor vor incerca sa-si recupereze despagubirea data ... (vezi toată discuția)
Asigurare rca
Valy90
Am avut un accident de circulatie, in urma caruia din vina mea am lovit un autoturism. Mentionez ca am avut o alcoolemie de 0,12. Intrebarea mea ar fi daca ... (vezi toată discuția)