avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Referitor la cass
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Referitor la cass

Buna ziua,
Daca urmeaza sa inchei un contract de munca pe perioada nedeterminata pentru o persoana care este asigurata la sistemul de sanatate din Spania, locuieste in Spania, firma din Romania mai este obigata se retina de la salariat cass sau sa vireze contributia angajatorului la cass? care este baza legala??
Mulrtumesc!
Cel mai recent răspuns: laurabica , utilizator 22:00, 18 Octombrie 2014
Nu se prevad exceptii in acest caz. Se vor achita toate contributiile aferente salariului.
Buna ziua,
In acest caz nu trebuie sa aduca din Spania Formularul a1??
Multumesc!
Formularul A1 este necesar doar in situatia in care salariata din Spania urmeaza a fi detasata in Romania.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajarea unui cetatean ue cu certificatul a1 anghelpi anghelpi as dori sa angajez un cetatean spaniol in Romania cu certificatul A1. conform acestui certificat, nu sunt obligat sa-i platesc contributiile sociale in ... (vezi toată discuția)
Detasare in ue clueorc clueorc Buna ziua, Daca un angajat al unei societati din Romania este detasat in UE pe o perioada de 1 sau 2 ani, in baza unui contract intre o societate din UE si ... (vezi toată discuția)
Contributie cass aferenta veniturilor din cedarea folosintei bunurilor pentru cetateni ue IolandaMarin IolandaMarin Buna ziua,, Pentru un cetatean UE care obtine in Romania venituri din cedarea folosintei bunurilor, pe langa impozitul de 10% se plateste si CASS? In anii ... (vezi toată discuția)