avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Cheltuieli de urmarire silita
Discuție deschisă în Executare silită

Cheltuieli de urmarire silita

Am girat pe cineva in anul 2003. Acesta nu si-a platit creditul. Mi-a venit la servici o poprire salaiala de 1/3. pana la concurenta sumei de 2600 RON, plus dobanzile aferentecreditului si CHELTUIELI DE URMARIRE SILITA.
Voi plati suma din mana, cu banii jos. Am luat deja legatura cu executorul bancar.
Am 2 intrebari la d-voastra. Nu era executorul bancar obligat sa ma anunte pe mine intai, pentru a evita cheltuielile de urmarire silita ? Iar a 2-a : la ce suma trebuie sa ma astept referitor laaceste cheltuieli de urmarire silita. Mentionez ca executorul este de la Unicredit Tiriac Bank.
Va ultumesc.
Nu aveti de ce sa va faceti griji. In cazul executorului bancar cheltuielile cu executarea silita sunt foarte mici, nu exista onorariu. Sunt doar taxele de timbru, etc. La poprire nu este obligat sa va trimita somatie, dar trebuie sa va instiinteze ca s-a efectuat poprirea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita oana_cristia oana_cristia In urma unui proces civil, o persoana a fost obligata s[ pl[teasca cheltuieli de judecata in cunatum de 4100 ron. Executorul judecatoresc trimite notificare ... (vezi toată discuția)
Executare silita poprire mariana07 mariana07 Buna ziua, Am un credit de nevoi personale pe care nu l-am mai putut achita, si am primit azi o instiintare \\\\"infiintarea popririi asupra conturilor ... (vezi toată discuția)
Credit cu executare silită Tuca ioana Tuca ioana Buna seara, Îndrăznesc să aduc în discuție o situație în care am avut un credit bancar, pe care ulterior nu am mai putut sa îl plătesc, astfel s-a ... (vezi toată discuția)