avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 303 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită cum poti gasi o persoana restanta la banca
Discuție deschisă în Executare silită

cum poti gasi o persoana restanta la banca

Buna ziua! As dori sa stiu daca prin aplicatia REVISAL este posibil sa fie gasita de catre executorul judecatoresc sau firma de recuperare o persoana care are rate neplatite la o banca din 2010 si, totodata, daca sentinta Judecatoriei si solicitarea de executare silita trimisa de executorul judecatoresc pot fi contestate si se poate invoca prescriptia. Mentionez ca atat in sentinta cat si in adresa executorului persoana vizata este inscrisa cu un domiciliu pe care l-a avut in urma cu peste 10 ani... Multumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:52, 2 Septembrie 2014
executorul face adresa catre ITM pt a afla daca si unde e datornicul angajat.
debitorul poate face contestatie in termen de 15 zile de cand afla ca e executat silit.
Multumesc! Unde se depune contestatia?
La instanta care a incuviintat executarea, poate fi judecatoria pe raza careia isi afla domiciliul debitorul, verificati pe portal.
Cu placere !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita seny2015 seny2015 Buna dimineata Intr-o executare silita, dupa vechiul cod de procedura civila, care este data savarsirii :data la care executorul judecatoresc a ... (vezi toată discuția)
Comunicare poprire bej - nu exista decizie/dosar la judecatorie Notsure Notsure Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea situatie: daca cineva primeste o notificare de poprire de la BEJ, pentru un credit facut in anul 2005, ... (vezi toată discuția)
Competenta instanta contestatie executare Smarandache Smarandache Jud. Sector 3 a incuvintat o executare silita a unei Sentinte in care sectorul meu a fost indicat gresit 3 in loc de 4. Pt. a contesta incuvintarea la ce ... (vezi toată discuția)