avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cadastru
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cadastru

Buna ziua,
Detin un teren in provincie, cu titlu de proprietate. Pentru acesta am facut o procura cu drepturi depline catre un colateral al primarului.
In timpul valabilitatii procurii nu s-a oficiat nici un act dar nu s-au indeplinit conditiile si, dupa trei luni, am revocat aceasta procura.
Daca primarul acum nu imi elibereaza adeverinta de rol fiscal sau certificat fiscal - cum se lauda - cum procedez?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: aelemarac , utilizator 19:57, 4 Septembrie 2014
Directia taxe si impozite locale are obligatia sa va emita certificat de atestare fiscala cu sau fara datorii (dupa caz) in termenul legal de 48 ore de la depunerea cererii. Inspectorii informeaza verbal contribuabulul ca nu ii vor emite certificatul, fara a-i inregistra cererea.
Insistati la Primarie sa vi se respecte drepturile dumneavoastra de contribuabil. Orice cerere pe care o adresati catre o institutie a statului trebuie sa va fie inregistrata, iar o copie trebuie sa va fie returnata cu numarul de inregistrare. Succes!
Multumesc,
O zi placuta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz de eliberare certificat de atestare fiscala pentru cadastru Bogdan88 Bogdan88 Buna ziua. Ma confrunt cu urmatoarea problema : parintii mei inainte de a pleca in strainatate mi-au facut la notar o procura pentru a vinde apartamentul. Am ... (vezi toată discuția)
Certificat fiscal instrainare imobil ancut75 ancut75 Buna ziua, Am inregistrate la imp si taxe locale un tir si o casa. Din 2007 - pana in prezent conf impunerii serviciului de impozite si taxe locale am ... (vezi toată discuția)
Certificatul fiscal persoane fizice cool123 cool123 daca certificatul fiscal emis pentru persoana fizica iar el atesta ca la adresa de domiciliu figureaza sotul si sotia cu datele de identificare ale sotului , ... (vezi toată discuția)