avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 235 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Subcontractare lucrari de constructii
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Subcontractare lucrari de constructii

Am obtinut un contract de lucrari in temeiul Ordonantei 34/2006. In contract se prevede ca putem subcontracta in aceleasi conditii, cu care am semnat contractul cu achizitorul. Putem sa subcontractam toata lucrarea, unui singur subcontrcatant?
Cel mai recent răspuns: smeagull , utilizator 16:45, 2 Septembrie 2014
da.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Subcontractare lucrari ulterior semnarii contractului mara78 mara78 Buna ziua, Am castigat o licitatie pentru niste lucrari. Oferta am depus-o singuri si asa am castigat. Ulterior, am constatat ca nu putem face lucrarile ... (vezi toată discuția)
Cedarea executie in contracte de lucrari ContSters15310 ContSters15310 Societatea noastra a fost declarata castigatoare la o procedura de achizitie publica. In urma unor incidente tehologice dintr -un alt santier suntem pusi in ... (vezi toată discuția)
Subcontractant la cesionar olan_andreea olan_andreea Buna ziua, In urma incheierii unui contract de lucrari cu o primarie, executantul a facut un contract de cesiune cu firma X. In ce conditii poate incheia o ... (vezi toată discuția)