avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 213 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil "2"
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil "2"

Buna ziua Am o mare dilema.. Am ofetita nascuta la data de 27 01 08 si sunt insarcinata in 4 saptamani. Dupa calculele mele ar trebui sa nasc aproximativ pe data de 15-20 ianuarie 2010 inainte de a implini fetita doi ani. Ce trebuie sa fac pt a benefiaci de indemnizatia de crestere copil pt al doilea copil (pt primul beneficiez) . :(:help: Va multumesc
Cel mai recent răspuns: pakos , utilizator 17:30, 22 Mai 2009
noile reglementari prevad faptul ca si studentele beneficiaza de indemnizatia pentru cresterea copilului (600lei), cred ca problema este prost inteleasa de catre cei de la ITM si trebuie lamuriti ca dupa luarea licentei nu mai esti studenta...;)
eu.ro.lex: habar nu am despre asa ceva. Imi dai si mie actul normativ?
:help:as dori sa stiu daca beneficiez de indemnizatie pt. cresterea copilului in cazul in care sunt studenta in primul an..:hm:multumesc anticipat:rolleyes:
sa inteleg ca nu ma lamureste nimeni..?:(off..:(
Va lamuresc eu: Daca nu ati avut venituri profesionale in cele 12 luni anterioare nasterii copilului, nu veti beneficia de indemnizatie.

Alte discuții în legătură

A doua sarcina,dar al 4-lea copil (prima-tripleti) elenyak elenyak Buna, Sunt o mamica de tripleti,momentan angajata cu contract pe per.determinata,dar care se prelungeste tot cucate 6 luni,daca as ramane insarcinata,as ... (vezi toată discuția)
Indemnizatii sarcina gemelara madalinamorariu madalinamorariu Buna ziua. As dorii sa stiu ce indemnizatii sunt in cazul unei sarcine gemelare. De asemeni as dorii sa stiu daca , concediul pre si post natal este la fel ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil - c.m. perioada determinata alexandra001 alexandra001 Buna ziua. Sunt angajata din data de 15.sept.2009 , am ramas gravida in februarie si am o sarcina gemelara. Contractul de munca este pe perioada determinata ... (vezi toată discuția)