avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 390 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Acuzata de furt
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Acuzata de furt

sunt acuzata de furt din motiv ca pe inregistrarile video apar stand 6 minute intr-un birou fara a ma loga pe calculatorul de acolo.Am fost citata la politie, am dat declaratie si mi s-a spus ca daca pana luni nu reusesc sa aduc argumente motivul sederii mele in birou ma vor da spre judecata
Ca ati stat in birou nu inseamna nimic concludent.
Camerele erau pe hol si nu in camera in care ati stat acele minute?
Ce s-a furat?
Simplu fapt ca nu v-ati logat la calculatorul din birou nu intruneste elemnetel constutitive ale infractiunii de furt astfel cum este prev.de art.228 NCP.Trebuie sa existe probe(inregistari,martori) ca ati luat un bun mobil din posesia sau detentia altuia, fara consimtamantul acestuia in scopul de a vi-l insusi pe nedrept.
Trebuie sa existe mai multe probe pentru o acuzatie de furt.
Spre exemplu...amprente...
s-au furat 200 euro dintr-o poseta iar cemere de luat vederi in incinta biroului nu exista
dovezile pe care le are dna sunt: proba video care ma arata pe holul respectiv intrand in acel birou si dovada de la departamentul IT ca in acea zi, de la pc-ul respectiv nu s-au facut lagari de utilizatori.Ideea este ca mi s-a spus ca, atat timp cat eu nu vin cu argumente( logare utilizator, modificare de program etc) eu sunt vinovata si nu am nici o dovada a timpului petrecut acolo

Alte discuții în legătură

Furt, prelevare amprente Vlad_88 Vlad_88 Buna ziua as avea si eu o intrebare Lucrez la un magazin de electronice si electrocasnice iar acuma cateva zile s-a furat un telefon in valoare de 3200 de lei ... (vezi toată discuția)
Sa fac sau nu testarea poligraf ? Achimitom04 Achimitom04 Buna ziua ! Am si eu nevoie de un sfat, de la domnul avocat Lasconschi sau altcineva care ar putea sa ma ajute. Lucrez pe o ambulanta Smurd. In februarie ... (vezi toată discuția)
Acuzatie de furt, testul poligraf alicecarmen alicecarmen am lucrat timp de 5 luni ca si bona la o familie necasatorita, dar cu un copil, avand contract incheiat cu mama copilului pe perioada nedeterminata. Acum, dupa ... (vezi toată discuția)