avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 262 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... accident rutier in alta localitate
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

accident rutier in alta localitate

Buna ziua.In urma cu o luna si jumatate, am fost implicata intr-un accident rutier intr-o localitate aflata la cca 500 km de domiciliul meu. Am fost luata cu salvarea si nu am facut nici un fel de document la politie. Atata numai, mi s-a testat alcoolemia la spital.De atunci, sunt in concediu medical. Problema mea este aceea ca nu ma aflu in posesia nici unui document oficial care sa confirme implicarea mea in accident. Am discutat de nenumarate ori cu politistul care se ocupa de caz si mi-a spus ca, pentru a intra in posesia procesului verbal, este neaparat nevoie ca eu sa ma deplasez in acea localitate(care, mentionez inca o data, se afla la mai mult de 500 de km de domiciliul meu), sa semnez acest proces verbal.Intrebarea mea este, daca eu sunt inca in imposibilitate de a ma deplasa (accidentul s-a soldat cu un umar deplasat, din cauza caruia nu pot conduce) si nici nu dispun de resursele financiare necesare deplasarii (combustibil, masina, cazare o noapte), nu exista nici o posibilitate ca acest proces verbal sa fie trimis la politia din localitatea mea de domiciliu, ca eu sa il semnez aici si sa pot intra in posesia lui?
Va multumesc foarte mult pentru raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: ContSters100701 , utilizator 15:56, 3 Septembrie 2014
faceti cerere scrisa la politia in cauza sa va comunice procesul-verbal prin posta, asa cum se mai practica, trimiteti-o cu confirmare de primire ca sa aveti ceva la mana ca ati cerut, daca nu sa faca o comisie rogatori la politia de la domiciliul dvs.
Am solicitat comisie rogatorie.Mi s-a spus ca, indiferent de situatie, procesul verbal trebuie MUSAI semnat acolo unde s-a produs accidentul.Sunt intr-o mare dilema.Si, de asemenea, ca nu-mi poate fi trimis prin posta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dacă nu sunt acasă, cum pot primi procesul verbal de la poliția rutieră? Andrei_R_85 Andrei_R_85 Curând am fost implicat intr-un accident rutier soldat doar cu daune materiale. Sunt șofer profesionist și în timpul unei livrări de marfă cu o ... (vezi toată discuția)
Plagerea prealabila dan_canada2007 dan_canada2007 făptuitorul se afla la 600 km de mine referitor la infracțiunea de înșelăciune.Va trebui sa ma deplasez eu acolo sau se poate rezolva prin ... (vezi toată discuția)
...instiintare telefonica ...plangere penala !!??? ion-alin ion-alin ..cineva apropiat a fost sunat de catre un politist (zicea el ) de la o sectie de politie din alt judet (de la 500 km departare ) ..spunand ca a fost formulata ... (vezi toată discuția)