avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Denuntare unilaterala
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Denuntare unilaterala

Eu am depus o suma de bani la o firma de investitii. Astazi am primit aceasta notificare si daca imi puteti spune ce inseamna as aprecia mult
"In baza art.12, lit. 3, SSIF Eq Invest S.A va notifica prin prezenta denuntarea unilaterala a Contractului cu prestari de servicii de investitii financiare incheiat intre dvs si Eq Invest astai 3 sept 2014 in vederea incheierii contractului incepand cu 8 oct 2014.In aceasta perioada de 30 zile va rugam sa ne contactati pt a ne comunica optiunea referitoare la transferarea portofoliului dvs respectiv:
-Vanzarea instrumentele financiare prin intermediul nostru sau transferul acestora in sectiunea 1 a Depozitului Central
-Sumele de bani in contrul dvs bancar - in cazul in care au intervenit modificari in datele bancare de la ultima comunicare(nr cont, banca, surcursala)
In cazul in care nu ne contactati pana in 8 octombrie 2014, instrumentele financiare detinute vor fi transferate in sectiunea 1 a Depozitului Central iar eventualele sume de bani aflate in cont vor fi transferate in contul dvs bancar."

Imi puteti soune ce rezulta din aceasta notificare? Sa inteleg ca colaborarea se incheie si sumele depuse se vor restitui in contul IBAN pe care il au in evidenta sau pe care il voi trimite in caz ca s-a schimbat ceva?
Va multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 3 Septembrie 2014
Srb, utilizator
Cel mai recent răspuns: aum300 , utilizator 08:00, 4 Septembrie 2014
Da,va anunta ca, contractul inceteaza si va intreaba daca va vindeti portofoliul prin intermediul lor sau il depuneti la Depozitarul central,care este o institutie care se pcupa cu compensarea si decontarea instrumentelor financiare precum si evidenta registrelor S.C.
Revin,daca doriti sa stiti care decizie este mai avantajoasa luati legatura cu un broker.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dividende electrica Mytro Mytro Buna ziua, am cumparat 1000 de actiuni prin Raiffeisen Bank acum 1 an, astazi este prima zi de distribuire a dividendelor pe anul 2014. Sunt diferite ... (vezi toată discuția)
Cupoane de privatizare nedepuse lauriancului lauriancului as vrea sa stiu daca este real raspunsul oferit altui utilizator........ cu precizarea ca eu sunt proprietarul cupoanelor,si acum le-am gasit in casa ... (vezi toată discuția)
In urma cu o luna , o cunostinta, imputernicit vinde un apartament. ... mosu1907 mosu1907 In urma cu o luna , o cunostinta, imputernicit vinde un apartament. Doreste sa transfere banii in contul beneficiarului in canada. Banca ii comunica ca aceasta ... (vezi toată discuția)