avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Bursa de valori Dividende Electrica
Discuție deschisă în Bursa de valori

Dividende Electrica

Buna ziua, am cumparat 1000 de actiuni prin Raiffeisen Bank acum 1 an, astazi este prima zi de distribuire a dividendelor pe anul 2014. Sunt diferite modalitati de plata si nu stiu la care ma incadrez .
I. MODALITATI DE PLATA A
DIVIDENDELOR
1. Prin virament bancar in conturile Participantilor (intermediari participanti la sistemul de compensare-decontare si registru al Depozitarului Central), pentru actionarii care au cont deschis la Participant.
2. Prin virament bancar in contul actionarilor nereprezentati de Participanti, comunicat Depozitarului Central
3. Prin intermediul BRD

Prin BRD sigur nu este, dar nu stiu daca am cumparat prin Raiffeisen ma incadrez la prima categorie sau a 2-a , daca as fi in prima nu este o problema pentru ca nu ar trebui completat nimic, daca sunt in a 2-a ar trebui sa fac o cerere catre depozitarul central cu contul , buletin si inca ceva .

Eu presupun ca sunt categoria 1 din moment ce am cumparat prin Raiffeisen si in momentul in care am semnat documentele am completat si o sectiune intitulata "Numar cont plati catre subscriitor"
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:55, 23 Iulie 2015
Va incadrati la punctul 2.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anexa bilant expro expro va rog sa-mi dati si mie , daca aveti , un model de propunere de distribuire profit sau acoperire pierdere an 2009 va multumesc anticipat si daca nu ... (vezi toată discuția)
Lege aplicabila in cazul neacordarii dividendelor Rookie Rookie Buna ziua, Sunt actionar la o firma din 1990. Intre timp (1998) firma si-a schimbat denumirea, in acelasi timp privatizandu-se (privatizare tip mafiot, cu ... (vezi toată discuția)
Dividende misha5 misha5 Buna ziua tatal meu a depus certificatul de actiuni la Conti S.A. Ploiesti .Primii doi ani i s-au trimis dividendele aferente(anii 1996,1997).Acum cativa ani ... (vezi toată discuția)