ContSters256771 
	    	Utilizator

ContSters256771 
	    	Utilizator	    

ela david 
	    	Utilizator

ela david 
	    	Utilizator	    

ela david, utilizator
 ela david, utilizator 	
			 ContSters256771 
	    	Utilizator

ContSters256771 
	    	Utilizator	    

ela david 
	    	Utilizator

ela david 
	    	Utilizator	    

dana-dana	                   

Cum sa inregistrez in contabilitate o factura achitata cu bon fiscal daca inregistrez raportul zilnic de activitate si monetarul. Ar trebui defalcat pe ... (vezi toată discuția)
	                    dana-dana	                   

Cum sa inregistrez in contabilitate o factura achitata cu bon fiscal daca inregistrez raportul zilnic de activitate si monetarul. Ar trebui defalcat pe ... (vezi toată discuția)

ana & maria	                   

1.se intimpla ca de citeva ori ca inchiderea de zi sa nu fie la fel cu monetarul,
din cauza unor pene de curent  sau daca se prinde rola de hirtie nu mai imi ... (vezi toată discuția)
	                    ana & maria	                   

1.se intimpla ca de citeva ori ca inchiderea de zi sa nu fie la fel cu monetarul,
din cauza unor pene de curent  sau daca se prinde rola de hirtie nu mai imi ... (vezi toată discuția)

stanceni	                   

Buna seara! Am si eu o intrebare...ca si firma care vine bunuri catre pesoane fizice am achizitionat o casa de marcat. Problema care o ridica serviciul de ... (vezi toată discuția)
	                    stanceni	                   

Buna seara! Am si eu o intrebare...ca si firma care vine bunuri catre pesoane fizice am achizitionat o casa de marcat. Problema care o ridica serviciul de ... (vezi toată discuția)