avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 198 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită instiintare execuutare
Discuție deschisă în Executare silită

instiintare execuutare

Buna ziua,

in urma cu 6 ani am fost debitor la un imprumut credit bancar nevoi personale;dupa atata timp am primt o instiintare de executare ref la creditul respectiv;pana acum nu am stiut de neplata creditului respectiv si de aceasta executare.
Ce se poate face?
Cel mai recent răspuns: albastrelbyo , utilizator 13:05, 5 Septembrie 2014
daca provine de la un executor judecatoresc, faceti contestatie invocand prescriptia, daca va informeaza o firma de recuperari creante, nu luati in seama.
este de la tribunal desi nu este semnata sau parafata de judecator,presedinte ce pot face?
debotor-girant asta-mi este calitatea
Ultima modificare: Vineri, 5 Septembrie 2014
albastrelbyo, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata rate credit nevoi personale ancutica ancutica Buna ziua. O mica speta: daca o persoana are un credit de nevoi personale...pleaca la munca in Italia si nu mai plateste ratele timp de 2 ani...ce i se ... (vezi toată discuția)
Termen de prescriptie pentru credit bancar ifti1967 ifti1967 Buna ziua, Am primit, in februarie 2010, o notificare de executare silita de la o firma de recuperari ptr un credit neachitat integral de titular, eu avand ... (vezi toată discuția)
Somatie girant de la societate recuperari creante ifti1967 ifti1967 O cunostinta de- a mea, la care sunt girant, nu si-a achitat creditul de nevoi personale la Banca Raiffeisen, banca a cesionat debitul firmei de recuperari EOS ... (vezi toată discuția)