avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 393 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Documentarist- lista de salarizare/incadrare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Documentarist- lista de salarizare/incadrare

Sunt angajata intr-o institutie de cultura- la stat, pe postul de DOCUMENTARIST, pe un salar brut de 900 lei/RON(inainte era si mai mic), asta insemnand 670 lei/Ron - salat net. Doresc sa fiu ajutata, daca se poate, cu cateva indicatii pretioase.
Aveti la cunostinta vreun site/ lista de salarizare/ incadrare, pentru postul de DOCUMENTARIST- STUDII SUPERIOARE, pe care sa o pot consulta si folosi in clarificarea situatiei, total nedreapta, in care mi se pare ca sunt plasata?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:40, 7 Septembrie 2014
Nu cred ca exista un astfel de site unde sa se prezinte salariile din sectorul bugetar pentru fiecare functie in parte.

Ar trebui sa verificati daca incadrarea dvs este facuta corect , plecand de la data angajarii si luand in considerare toate modificarile legislative ulterioare cu privire la salariile din sectorul bugetar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarizare studii superioare dragodan dragodan Sunt profesor, studii universitare, examen definitivat, vechime 11 ani, incadrat ca profesor documentarist, necalificat (nu am studii de biblioteconomie), cu ... (vezi toată discuția)
Probleme incadrare pesonal bugetar contractual Sylvian2010 Sylvian2010 Buna ziua. am o problema de genul urmator. lucrez in Centrul Cultural dintr-un orasel de langa Bucuresti. problema este ca incadrarea ne-a fost facuta pe legea ... (vezi toată discuția)
Calculare salariu rusu-mihaela rusu-mihaela Am si eu o intrebare. Sunt angajata in sistemul bugetar din februarie, ca registrator medical, cu venitul minim pe economie. Luna aceasta am primit fluturasul ... (vezi toată discuția)