avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Licenta in materia dreptului asigurarilor. Raspunderea ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Licenta in materia dreptului asigurarilor. Raspunderea asiguratorului in raspunderea civila auto

Buna ziua! Vin si eu cu o intrebare: Ma poate ajuta cineva cu documentatie pt tema de licenta " Raspunderea asiguratorului in raspunderea civila auto" in materia Dreptului Asigurarilor. Din ce am discutat cu profesorul indrumator, stiu ca primul capitol trebuie sa se refere la RCA, date generale. Mai departe nu am discutat nimic despre ce va trebui sa scriu in continuare. Imi poate da cineva ceva materiale din care pot scrie in continuare la licenta? Trebuie sa o predau saptamana aceasta, insa profesorul nu colaboreaza deloc.
Probabil ar trebui sa va referiti la RCA , derivata din raspunderea civila generala:
[ link extern ]
[ link extern ]
Apoi, izvorul legal (CAP III din lege):
[ link extern ]
Si continuat cu diferite studii/documentatii explicative publicate in diferite site-uri cum ar fi:
[ link extern ]
[ link extern ]
[ link extern ]
Spor la treaba si .....fara copy-paste! :flowersblue:

Si sa nu uit, raspunderea asiguratorului in normele emise de CSA:
[ link extern ] /
Ultima modificare: Duminică, 7 Septembrie 2014
nucu$, utilizator
wow... o singura saptamana ca sa elaborezi lucrarea de licenta???? ... cam scurt timpul, ar fi trebuit sa va dea timp, macar cateva luni!

Va trebui sa cauti la biblioteca lucrari pe tema asta si mai ales sa citesti legea si opinii referitoare la ea, comentarii si jurisprudenta in materie...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lucrare de licenta - civil BogdanLupu BogdanLupu Dati-mi va rog o idee in legatura cu lucrearea de licenta. Penal , Civil, International Public! (vezi toată discuția)
Rca sofer, nu proprietar silvia99 silvia99 buna ziua! ce risca un sofer, proprietar de masina, daca incheie polita rca pe numele tatalui sau si nu pe al lui? ce amenda/pnalizare risca daca este prins ... (vezi toată discuția)
Ajutor licenta drept cibumirela cibumirela buna va rog mult sa ma ajutati . tema pentru licenta mea este\\" specificul raspunderi patrimoniale in dreptul munci in comparatie cu specificul raspunderi ... (vezi toată discuția)