avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... nu mai vreau sa stau cu mama
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

nu mai vreau sa stau cu mama

Buna. Ma numesc Betycam 16 ani si am o problema cu mama . In fiecare zi isi cauta motiv de scandal ma jignește foarte urat si e mereu pusa sa ma bata ma ameninta in truna ca imi rupe picioarele si imi e frica sa mai stau cu ea . Si As vrea sa stiu daca pot sa ma marit cu prietenul meu dar fara acordul parintilor .. eu mam saturat pentru ca nu este ceva nou este de cati va ani ma jigneste in ultimul hal...ca la ultima persoana de pe pamant :((:(:(( ma puteti ajuta P.S mama nu doteste sa.mi dea semnătura
Cel mai recent răspuns: Kristian varga , utilizator 02:05, 17 Septembrie 2020
Bună seara am și eu o întrebare am 19 ani și prietena mea are 16 și jumătate părinții fetei o bat și nu o lasă în pace pentru că este împreună cu mine și mă face de tot.. Părinții fetei Și că așa țigan sunt etc. , mă poate ajuta cineva? cum reușește fata să se mută la mine? Fără acordarea părinți ea umplă la școală eu lucrezi deci vreau să termină școală și o ajut în ce pot în legătură cu școală și scopu iei în viața
Ultima modificare: Joi, 17 Septembrie 2020
Kristian varga, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa ma mut cu prietenul si părinții lui NOnamehelp NOnamehelp Am 17 ani si 5 luni si din cauza nenumăratelor certuri cu tatăl in fiecare seara am stabilit cu iubitul si părinții sa ma mut la ei ... Am nevoie de cât ... (vezi toată discuția)
Am 16 ani si as dori sa ma mut la iubitul meu !!!!! AnaMaria98 AnaMaria98 Am 16 ani si as dori sa ma mut la iubitul meu care are 22 pentru ca acasa nu mai suport tratametul pe care mil ofera parinti mei...mereu sunt agresata verbal ... (vezi toată discuția)
16 ani... ajutati-ma urgent RoxanAge RoxanAge Am 15 ani si 8luni si prietenul meu e mai mare decat mine,ne iubim foarte mult dar parintii mei nu sunt de acord cu el m.au dus si la politie ...ce pot face sa ... (vezi toată discuția)