avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenire de la bunici
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenire de la bunici

Buna ziua,

Din cauza razboiului din 1945,bunicii mei au fost nevoiti sa-si lase casa din Bucuresti si sa se mute in Targoviste.
Mentionez ca bunicii mei au avut patru copii,care in prezent traiesc toti,tatal meu ,inca un frate si doua surori.
Intrebarea mea este ; cum putem sa aflam adresa la care au stat bunicii nostri daca parintii nostri nu stiu prea mare lucru ,ei fiind la varsta aceea foarte mici?cum putem sa revendicam aceasta casa sau locul pe care a fost construita casa?,care este prima cale de atac a acestei probleme?
Am ceva informatii cum ca actul acestei case a fost furat de unul dintre frati.Putea singur fara acordul parintilor lui sa vanda acest teren, ulterior fara acordul fratilor?
Acelasi frate a vandut ulterior si locul de casa al bunicilor din Targoviste,acestia fiind demolati si mutati intr-un apartament de doua camere.Acelasi frate si-a insusit si contravaloarea apartamentului bunicilor dupa ce bunicul a decedat,incheind un act de vanzare -cumparare in timpul vietii bunicii, dar care era intr-o forma grava de senilitate.
In speranta ca m-am facut inteleasa ,va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 15:28, 8 Septembrie 2014
E cam tarziu si aveti foarte putine informatii. Dificil, intai trebhuie sa obtineti detalii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezbatere mostenire Luca Dorina Luca Dorina Buna seara, Va rog din suflet sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema de ordin juridic: Bunicul meu din partea tatalui a decedat in 1983, tatal meu (fiul) ... (vezi toată discuția)
Cine va mosteni apartamentul? RicaRamurica RicaRamurica . Ei au avut un apartament. Ei au avut doua fiice care traiesc: una e mama mea si alta matusa mea. Matusa mea are un fiu .. Matusa mea si mama mea vor sa imi ... (vezi toată discuția)
Mosteniri Dg_Marian Dg_Marian Buna ziua In calitate de nepot, pot inainta demersurile necesare pentru a vedea ce sa intamplat cu averea bunicului, case si terenuri? Pe scurt, parintii ... (vezi toată discuția)