avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 751 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Alocatie Elvetia
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Alocatie Elvetia

După împlinirea vârstei de 18 ani copii pot primi alocatie de la statul elvetian pana la 25 ani dacă urmează o forma de învățământ. Ce tip de facultate trebuie sa fie? De stat la buget sau cu taxa? Poate fi și facultate privata?
Va mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:23, 9 Septembrie 2014
Legea elvetiana nu face distinctie intre aceste facultati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatie pentru copii peste 18 ani MrRadu MrRadu Implinesc incurand 18 ani si as vrea sa stiu ce acte sunt necesare pentru a primi alocatia in continuare. Mentionez ca sunt elev la liceu in clasa a 11-a ... (vezi toată discuția)
Plasament Madalina RAICU Madalina RAICU Daca un coplil aflat in masura de plasament a implinit 18 ani si isi continua studiile la zi la o facultate, masura de plasament se prelungeste la acelasi ... (vezi toată discuția)
Alocatie de stat pentru copil miilan miilan Buna seara, Am urmatoarea situatie: Sunt cetatean roman si lucrez in Statele Unite. Sunt casatorita cu un cetatean american. In mai 2008 am nascut un copil ... (vezi toată discuția)