avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 667 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Cod CAEN
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Cod CAEN

Buna ziua,
Pentru un magazin online care vinde produse din carne, produse lactate, oua, fructe, legume, peste, bauturi, toate provenind din ferma proprie, cu livrare la domiciliul clientului, este recomandat si alt cod in afara de 4791?
Ultima modificare: Marți, 9 Septembrie 2014
ioana_v, utilizator
Cel mai recent răspuns: Lăzăruţiu Lucian , Avocat 16:32, 9 Septembrie 2014
4791 Comerţ cu amănuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet
Această clasă include comerţul cu amănuntul prin case de comenzi sau prin Internet, de exemplu: cumpărătorul alege pe baza reclamelor, cataloagelor, informaţiilor furnizate pe un website, a machetelor sau a altor mijloace de publicitate şi face comanda prin poştă, prin telefon sau pe Internet (de obicei prin mijloace speciale furnizate de un website). Produsele achiziţionate pot fi descărcate direct de pe Internet, sau în cazul bunurilor materiale livrate clientului.
Această clasă include:
-comerţul cu amănuntul al oricărui tip de produs prin comandă poştală
-comerţul cu amănuntul al oricărui tip de produs prin Internet, pe bază de comandă
Această clasă include de asemenea:
-vânzarea directă prin intermediul televiziunii, radio-ului sau telefonului
-licitaţii cu amănuntul pe Internet

Această clasă exclude:
-vânzarea cu amănuntul a autovehiculelor, pieselor şi accesoriilor pentru acestea, prin Internet, vezi grupele 451, 453
-vânzarea cu amănuntul a motocicletelor, pieselor şi accesoriilor pentru acestea, prin Internet, vezi grupa 459Este suficient, In cazul in care nu doriti sa comercializati si produsele excluse:D!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De ce coduri caen are nevoie firma? Lime87 Lime87 Buna ziua, De ce coduri CAEN are nevoie o firma pentru a putea vinde (pe internet, livrarea prin curier) a pieselor provenite din dezmembrarea centralelor ... (vezi toată discuția)
Cod caen pentru magazin piese auto cu vânzare online? Rusu88.rusu88@gmail.com Rusu88.rusu88@gmail.com Buna seara . Pentru un magazin piese auto cu vânzări online ni s a recomandat codul Caen 4791 . Din ce am văzut la codul 4791 este specificat ca este ... (vezi toată discuția)
Infintare magazin online Mihai3090 Mihai3090 Buna ziua, Doresc un sa infintez un magazin online cu produse bio pe care Intentionez sa le ambalez personal. Am nevoie sa stiu de ce autorizatie am nevoie ... (vezi toată discuția)