avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... CERTIFICAT privind identificarea numărului ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

CERTIFICAT privind identificarea numărului topografic/cadastral

Nu am nr. cadastral si topografic ale unor terenuri, ci doar localitatea, numele si nr de casa al proprietarului. Nu am nici acte de proprietate. Pot obtine un "CERTIFICAT privind identificarea numărului topografic/cadastral şi de carte funciară după numele/denumirea proprietarului"?

Exista vreo cerere tip? Daca am inteles bine, doar printr-un notar se poate obtine acest certificat?
Cel mai recent răspuns: dariad , utilizator 10:11, 11 Septembrie 2014
Se depune anexa1.25 din Ordinul Directorului General al ANCPI nr. 700/2014 la biroul de carte funciara aferent localitatii.
Ultima modificare: Miercuri, 10 Septembrie 2014
FLORIN FLOREA, Expert cadastru autorizat ANCPI / OCPI
Multumesc! Notarul percepe un tarif separat de cel al BCPI de 100 lei?
depinde de dansul ce onorariu va solicita, puteti depune cererea si dumneavoastra.
Eu am gasit informatia ca: Serviciul se poate solicita la cererea persoanelor abilitate prin legi speciale sa solicite aceste informatii (executori judecatoresti, instantele de judecata, organele de urmarire penala, notarii publici, proprietarul imobilului etc.).

Eu nu sunt proprietarul imobilelor, ci bunicul meu decedat de mult!
Probabil dezbateti succesiunea bunicului. Daca o faceti prin instanta , avocatul prin imputernicire avocatiala poate cere pentru dvs aceste documente.

Alte discuții în legătură

Cum se poate proceda pentru pentru a nu plăti în plus la o succesiune? M.I.C. M.I.C. Soția mea este unic moștenitor al tatălui ei, care a fost ultimul decedat dintre părinții săi. Moștenește mai multe bunuri, printre care și câteva ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am și eu o situație mai delicata.mi s-a eliberat ... Cameliadiac Cameliadiac Bună ziua, Am și eu o situație mai delicata.Mi s-a eliberat de către primărie un certificat de punere in posesie pe numele tatălui decedat în loc de ... (vezi toată discuția)
Casa la tara fara numar cf bea_iza bea_iza buna ziua. bunica mea are casa la tara de aporximativ. 30 ani pe care nu are nici un act. La primaria din comuna apare in registrul agricol cu casa de locuit ... (vezi toată discuția)