avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Ridicat permis pt.0,43 la etilotest
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Ridicat permis pt.0,43 la etilotest

Ce sanse am:
1.amenda penala
2.amenda administrativa
Rezultatele la sange nu au iesit inca.
Pana nu aflati rezultatele de la sange, e cam greu de spus. De regula, e dublu in sange alcoolemia fata de etilotest. Deci undeva pe la 0,86 mg/l in sange si asta inseamna inchisoare de la 1 la 5 ani.
Amenda administrativa nu se mai dispune, amenda penala inseamna condamnare si implicit anularea permisului, renuntarea la aplicarea pedepsei sau amanarea aplicarii pedepsei v-ar avantaja, deoarece nu vi se anuleaza permisul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcoolemie 0.64 în aerul expirat (măsurare cu etilotestul) mcchris mcchris Buna ziua. Am facut o mare prostie si as avea nevoie de niste sfaturi competente. Am fost depistat cu 0.64 mg/l la etilotest dupa ce am consumat 3 beri intr-un ... (vezi toată discuția)
Conducerea unui autovehicul sub influenta alcoolului Dumi93 Dumi93 Buna ziua, Acum cateva luni am fost oprit de catre un echipaj de politie,control de rutina,iar in urma testarii cu etilotestul a rezultat o alcolemie de ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere suspendat pentru consum de bauturi alcoolice ciprian000 ciprian000 in august 2018 la un control de rutina am fost surprins conducand autovehiculul dupa ce am consumat niste bere. in aerul expirat a iesit 0.59 iar la sange ... (vezi toată discuția)