avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Asistenta control de fond
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Asistenta control de fond

Buna ziua
As dori sa stiu daca suntem obligati sa participam la un control de fond initiat de ANAF la o societate fosta client al firmei de contabilitate pe care inca o detinem.
Contractul dintre soc.noastra de contabilitate si societatea supusa controlului de fond a fost reziliat de aprox. 1 an si jumatate .
As dori sa stiu la ce riscuri dpdv legal ne expunem in cazul unui refuz.
Controlul a inceput deja de o saptamana, de aceea as aprecia un raspuns cat mai curand posibil
Multumiri
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:57, 4 Octombrie 2014
Cine a condus evidenta contabila are obligatia legala sa dea explicatiile necesare efectuarii controlului.
Nu sunteti obligati sa fiti prezenti la acel control al ANAF-ului. Insa in cazul in care se vor constata nereguli pentru perioada cat ati avut contract, atunci se va putea angaja raspunderea juridica a dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitie firma existenta, puncte de interes PetrescuMioara PetrescuMioara Buna ziua, In vederea achizitionarii unei firme in functiune, as fi interesata de cunosc care sunt punctele cele mai importante de urmarit intr-o asemenea ... (vezi toată discuția)
Ubo pentru o companie din estonia- posibile probleme legale? AlexSlevin AlexSlevin Buna ziua. Seful meu din Israel mi-a propus sa fiu UBO (ultimate beneficial owner) pentru o companie de cyptocurrency exchange din Estonia pentru o suma ... (vezi toată discuția)