avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Sunt prea indragostit
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Sunt prea indragostit

Vreau sa ma lamuriti cu o treaba . '' Mama mea e verisoara vitrega cu tata ficeii pe care o iubesc eu . In concluzie eu cu fica verisoruluii mamei mele vitreg suntem verisorii de gradul 2 / (B) vitregi . Ce vreau eu sa ma lamuriti , e ca EU POT FI IMPREUNA CU FICA VERISORULUI VITREG A MAMEI MELE ???????? . (e vara mea vitrega de-a 2 ) :sorry::sorry
Ultima modificare: Miercuri, 10 Septembrie 2014
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: solcan_vasile , utilizator 19:08, 12 Septembrie 2014
Daca mama ar fi vara primara cu tatal fetei ar fi rude de gradul 4, dvs nu sunteti nimic cu fata.
Am inteles . Multumesc !!!! dar ar mai exista o problema . Parintii mei i-au cununat pe parintii eii ... Asadar parintii mei sunt nanasii parintilor eii . e vreo problema in asta???
Cititi articolul de lege citat cu 3 mesaje mai sus. Zice ceva de nasi?
Ce nasi...??? Cum sa fie rude de sange ?? Ca i-au dus la biserica ?? Hai sa fim putin seriosi...cititi raspunsurile primite si incercati sa si intelegeti ceva. Nu sunteti nici un fel de ruda cu domnisoara .
Ok , deci pot sa fiu fericit in continuare si sa ma bucur de ea !
Ultima modificare: Vineri, 12 Septembrie 2014
solcan_vasile, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am o relație cu fiica surorii mamei mele, este ceva ilegal ? Pantera96 Pantera96 Am o relație cu fica surori mamei mele este ceva ilegal ? Ceia ce înseamnă că ar veni vară de gradul 1 dar pe noi nu ne interesează asta si știm că ... (vezi toată discuția)
Rude sau nu ? westie westie buna, tatal meu este var de-al 2-lea cu mama unei prietene, vreau sa stiu mie ce-mi este fica verisoarei lui tata.multumesc (vezi toată discuția)
In ce conditii ma pot mosteni pe mine fratii vitregi (dupa tata) ? mariusb74 mariusb74 Buna ziua,va rog sa ma ajutati cu un sfat. Parintii mei au divortat cand aveam 4 ani.Eu am ramas cu mama in apartamentul in care stam si acum (ea a preluat ... (vezi toată discuția)