Daca sotul a intentat divortul am primit insiintarea acasa iar in 29 sept trebuie sa ma prezint la tribunal.Intrebarea mea este daca ni se mai acorda un timp de gandire sau se solutioneaza divortul.
in acest caz puteti solicita partajul intr-o actiune separata de divort (daca nu l-a cerut deja sotul) si in acest fel veti obtine drepturile ce vi se cuvin. Trebuie sa fiti de acord cu absolut tot ca sa se termine la prima infatisare aceasta insemnand: divortul, custodia, domiciliul copilului, programul de vizitare, pensia alimentara, partajul etc. Poate ar fi cazul sa clarificatiu cu sotul aceste aspecte pana ajungeti in instanta. S-ar putea sa aveti surprize. In ceea ce priveste fetita daca nu va lasati condusa de manie si amandoi manageriati situatia de asa natura incat copilul sa fie cat mai putin afectat emotional si financiar. Succes.
Divort cu doi minori
c_onucu
Am si eu o nelamurire: de ce la prima infatisare in cazul unui divort cu doi minori este necesar sa se prezinte amandoi parintii chiar daca au avocat?
Este ... (vezi toată discuția)
Divorț
papacostas
Într-un proces de divort fara copii fără partaj si cu care sunt de acord eu fiind pârât. Pot alege să nu mă prezint si sa trimit avocat . Doresc sa fac ... (vezi toată discuția)