avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 174 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Problema talon mov pensionari
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Problema talon mov pensionari

O cunostiinta are urmatoarea problema : si-a pus pensia pe card deoarece nu poate fi prezenta pe perioade mai lungi de timp aceasta fiind plecata la tara mai ales pe perioada vara ce se poate intampla dca aceste taloane mov nu sunt ridicate de la posta pe o anumita perioada de timp si pe ce perioada anume?
Cel mai recent răspuns: im82 , utilizator 10:50, 12 Septembrie 2014
~ Conținut șters la cerere ~
Taloanele adunate se ridica de la Casele locale de Pensii. Din când în când va trebui să luați legătura cu casa de pensii, pentru a le lua si a nu se ridica suspiciuni asupra adresei sau existentei pensionarului sau, puteti solicita sa nu vi le mai trimita prin posta pentru ca le veti ridica personal de la casa. Discutia prealabilă cu casa ar fi necesara. Obiceiurile casei pot diferi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! pensia primita pe card poate fi sistată dacă nu ... andapaun andapaun Bună ziua! Pensia primita pe card poate fi sistată dacă nu au fost luate de la poștă ultimele trei cupoane mov? Sau poate fi sistată abia după mai multe ... (vezi toată discuția)
Ridicare cupon mov de pensie .o pensionara a plecat in alta tara ... alina_25 alina_25 Ridicare cupon mov de pensie .O pensionara a plecat in alta tara pentru a avea grija de nepoata ei vreme de 8 luni.Ea are pensia pe card dar tot primeste ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla daca talonul de pensie se intoarce la casa de pensii cateva luni consecutiv, eu incasand totusi pensia? Angela Ionescu Silvina Angela Ionescu Silvina Am ales plata pensiei prin card bancar.In perioada septembrie-iunie sunt plecata din tara.Sunt luni cand sotul meu nu este acasa,atunci cind postasul aduce ... (vezi toată discuția)