avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Suspendare activitate SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Suspendare activitate SRL

Ma puteti ajuta cu un model de hotarare AGA pt suspendarea activitatii?

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters44758 , utilizator 16:50, 13 Septembrie 2014
ABC S.R.L.
Nr.inreg. ORC J..../...../...., CUI: ...........................
Sediu: localitatea ............................, str. .............................. nr. ....., jud. ..................

HOTARARE NR.............. din ......./......./.............

Asociatul unic ......................................................., CNP ................................................, nascut la data de ...............................in localitatea ................................., jud....................., fiul lui ............................... si ..................................., domiciliat in loc..................................., str........................................, nr..........., jud................................, legitimat cu c.i. seria .......nr. ....................................., emisa de ............................... la data de .............................., a decis:
Art. unic: Suspendarea activitatii societatii pe perioada de la ........................ pana la .........................
Tehnoredactat de parte in 4 (patru) exemplare originale.

ASOCIAT UNIC,


Nota: in mod evident, daca sunt mai multi asociati, continutul se va adapta in mod corespunzator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare aga de dizolvare societate comerciala (srl) Herra_ Herra_ Va rog sa-mi spuneti daca aceasta hotarare este buna, sau daca trebuie inserate alte articole. Va multumesc mult! Corina ... (vezi toată discuția)
Hotararea aga sau decizia asociatului unic de dizlovare a unui srl sandu_valentin sandu_valentin Va rog mult ,ma puteti ajuta si pe mine cu un model de cerere de dizolvare a unui SRL? Am un model dar nu stiu cat de bun este ... (vezi toată discuția)
Dizolvarea srl cu asociat unic elina24 elina24 buna, am si eu de inchis o firma si nu stiu cum se procedeaza, a mai trecut cineva prin inchiderea unei firme,poate ma ajuta si pe mine?multumesc anticipat;) (vezi toată discuția)