avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 744 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tendinţe în lumea creditării CEC-uri cu dobanda si castiguri in autoturisme in ...
Discuție deschisă în Tendinţe în lumea creditării

CEC-uri cu dobanda si castiguri in autoturisme in valoare de 5000 lei dinainte de 1989

Am mai multe CEC-uri cu dobanda si castiguri in autoturisme in valoare de 5000 lei dinainte de 1989, as putea sa-mi recuperez banii la valoarea actuala si cum?
Multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 21:46, 14 Septembrie 2014
Acelea nu erau cecuri (cecurile fiind instrumente de plata, iar CEC era denumirea institutiei bancare de atunci - Casa de Economii si Consemnatiuni), ci librete de aconomii cu castiguri in autoturisme.
Parerea mea este ca ar fi bine sa va adresati in scris institutiei emitente pentru a vedea punctul lor de vedere. Nu as fi mirat daca raspunsul ar fi ca un astfel de libret valoreaza la ora actuala cam 0,50 lei. In opinia mea ati avea dreptul la despagubiri si ati avea chiar castig de cauza in cadrul unei actiuni in instanta.
Ultima modificare: Duminică, 14 Septembrie 2014
ContSters44758, utilizator
De ce nu ati asteptat sa treaca 50 de ani?

Cititi topicuri deschise aici

www.avocatnet.ro/content/for...

www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Situatie cec-uri marianalin marianalin Buna ziua,sunt in posesia a unor CEC-uri vechi din anii 1976....1985 (Libret de economii cu dobanda si castiguri in autoturisme(5000 mii lei),Libret de ... (vezi toată discuția)
Cec de economii Tuca Anamaria Tuca Anamaria Buna ziua. As avea si eu o intrebare. Mama are un CEC (libret de economii cu dobanda si castiguri in autoturisme), din cel vechi si de demult. este emis in ... (vezi toată discuția)
Despagubire librete cec IdorasCorina IdorasCorina Buna ziua. Numele meu este Corina Idoras. In anul 1978 mama mea Militaru Niculina a facut un libret de economii cu dobanda si castiguri in autoturisme in ... (vezi toată discuția)