avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 117 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Situatie CEC-uri
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Situatie CEC-uri

Buna ziua,sunt in posesia a unor CEC-uri vechi din anii 1976....1985 (Libret de economii cu dobanda si castiguri in autoturisme(5000 mii lei),Libret de economii cu dobanda,Casa de Economii si Consemnatiuni obligatiune 4% cu castiguri de doua sute lei (nenominale),din auzite si de la tv am auzit ca s-a dat o lege ca cei care detin ceea ce am mentionat mai sus CEC ar da diferite sume celor care detin carnete CEC...mentionez ca CEC-urile sunt ale socrului meu care din pacate a decedat in anul 2005.
Va rog sa mi transmite-ti si mie ce trebuie sa fac pentru a beneficia de aceste CEC-uri.Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 13:12, 8 Noiembrie 2016
Cititi aici si va lamuriti: www.avocatnet.ro/content/for...
Unii avocati sustin ca daca se deschide actiune in instanta exista posibilitatea de castig si pentru CEC-urile cu dobanda si castiguri in autoturisme/ apartamente. Intrebati fiind, acesti avocati nu pot da relatii despre persoane care au castigat in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cec-uri cu dobanda si castiguri in autoturisme in valoare de 5000 lei dinainte de 1989 marietaciocoiu marietaciocoiu Am mai multe CEC-uri cu dobanda si castiguri in autoturisme in valoare de 5000 lei dinainte de 1989, as putea sa-mi recuperez banii la valoarea actuala si ... (vezi toată discuția)
Despagubire pt carnetele de cec din anii 1988-1989 slivneanu2001 slivneanu2001 Despagubire pt carnetele de CEC se dau?Am fost la cec si am primit raspuns ca : \"nu mai exista un astfel de depozit in baza noastra de date\". Mai se pot ... (vezi toată discuția)
Despagubire librete cec IdorasCorina IdorasCorina Buna ziua. Numele meu este Corina Idoras. In anul 1978 mama mea Militaru Niculina a facut un libret de economii cu dobanda si castiguri in autoturisme in ... (vezi toată discuția)