Adrian ALBU 
	    	Avocat

Adrian ALBU 
	    	Avocat	    

mocc 
	    	Utilizator

mocc 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 cuziamusia	                   

in cererea de recurs (dupa un proces civil pt majorarea pensiei de intretinere), paratul-recurent a cerut casarea sentintei atacate ca netemeinica (a motivat ... (vezi toată discuția)
	                    cuziamusia	                   

in cererea de recurs (dupa un proces civil pt majorarea pensiei de intretinere), paratul-recurent a cerut casarea sentintei atacate ca netemeinica (a motivat ... (vezi toată discuția)

miruna79	                   

Recent am încheiat un proces civil în care am avut trei capete de cerere. 
Iniţial, la judecătorie, primul a fost respins, ca rămas fără obiect (în ... (vezi toată discuția)
	                    miruna79	                   

Recent am încheiat un proces civil în care am avut trei capete de cerere. 
Iniţial, la judecătorie, primul a fost respins, ca rămas fără obiect (în ... (vezi toată discuția)

aadialeda	                   

Va rog sa-mi spuneti, daca in urma recursului s-a dat o alta sentinta,cea data de prima instanta fiind partial modificata (s-a respins un capat de cerere), de ... (vezi toată discuția)
	                    aadialeda	                   

Va rog sa-mi spuneti, daca in urma recursului s-a dat o alta sentinta,cea data de prima instanta fiind partial modificata (s-a respins un capat de cerere), de ... (vezi toată discuția)