avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1305 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cereri identice
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cereri identice

Va rog sa-mi daca e posibil sa-mi raspundeti la o intrebare.
Am depus o cerere de repunere in termen. Nu am timbrat cererea mai asteptam sa primesc un inscris. Dupa 20 de zile am depus a doua cerere crezind ca prima s-a anulat. Am depus la dosar la a doua cerere si o taxa de timbru de 50 lei dupa cum am vazut ca este trecut pe prima fila in dosar - REZOLUTIA DE PRIMIRE, cu speranta ca a doua cerere se va judeca. Chitanta de 50 de lei a fost plasata in primul dosar care apoi s-a anulat pentru insuficienta timbrare. Al doilea dosar se tot vede pe portalul Judecatoriei fara informatii Am gasit in dosar un referat iar mai jos scris de mina o REZOLUTIE prin care dosarul se trimite la completul initial.
Nu exista nici o incheiere din care sa reiasa ca dosarul s-ar fi atasat sau conexat la primul dosar si nici ca s-ar fi anulat. Nu stiu cum sa procedez ca sa se judece a doua cerere. A doua cerere s-a depus la data de 10 februarie 2014.
Ma poate ajuta cineva cu un sfat? Multumesc

Alte discuții în legătură

Exceptia de netimbrare a cererii de apel. Întrucât apelul formulat ... keeper keeper EXCEPTIA DE NETIMBRARE A CERERII DE APEL. Întrucât apelul formulat nu a fost legal timbrat, prin rezoluția din data de 15.11.2019, s-a stabilit în ... (vezi toată discuția)
Repunere pe rol ? ioana_26 ioana_26 buna ziua ! am depus la judecatorie o actiune in pretentii ,fiind netimbrata judecatorul a invocat exceptia netimbrarii cererii si printr-o sentinta civila se ... (vezi toată discuția)
Cerere anulata ca insuficient timbrata, reexaminare simonik2011 simonik2011 Buna ziua, am o actiune care s-a respins ca\\" insuficient timbrata, cu drept de reexaminare in 15 zile de la comunicare\\", cererea a fost depusa in data de ... (vezi toată discuția)