cata_tm2 
	    	Utilizator

cata_tm2 
	    	Utilizator	    

melania_14 
	    	Utilizator

melania_14 
	    	Utilizator	    

** Armele tip paintball si air-soft nu fac obiectul Legii nr. 295/2004 privind regimul armelor şi al muniţiilor, întrucât din punct de vedere al destinaţiei acestea nu se regăsesc în anexa legii, motiv pentru care nu aveţi nevoie de autorizare pentru procurarea, deţinerea şi folosirea lor.
~ final discuție ~
 Raducu9832	                   

Nelamurire despre legea 295/2004 art 63
Legea 295/2004 art 63 puncul 1, 2 si 3:
1.Persoanele prevăzute la art. 57 alin. 1 au dreptul să poarte asupra ... (vezi toată discuția)
	                    Raducu9832	                   

Nelamurire despre legea 295/2004 art 63
Legea 295/2004 art 63 puncul 1, 2 si 3:
1.Persoanele prevăzute la art. 57 alin. 1 au dreptul să poarte asupra ... (vezi toată discuția)

ANONIMUL27	                   

Dupa ce am fost atacat de mai multe ori, am hotarat sa imi iau un baston telescopic pe care sa il port la mine ca sa nu mai fiu cu mainile goale in fata ... (vezi toată discuția)
	                    ANONIMUL27	                   

Dupa ce am fost atacat de mai multe ori, am hotarat sa imi iau un baston telescopic pe care sa il port la mine ca sa nu mai fiu cu mainile goale in fata ... (vezi toată discuția)

pianistu	                   

1.Am observat ca s-a discutat despre replici airsoft, as vrea sa aflu daca aceste replici pot fi scoase sau introduse in tara , ma gandesc la participarea unui ... (vezi toată discuția)
	                    pianistu	                   

1.Am observat ca s-a discutat despre replici airsoft, as vrea sa aflu daca aceste replici pot fi scoase sau introduse in tara , ma gandesc la participarea unui ... (vezi toată discuția)