avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... probleme asociatii de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

probleme asociatii de proprietari

Buna ziua,
In primul rand multumesc pentru raspunsurile primite, mai astept sugestii si mai am niste nelamuriri:: executorul judecatoresc tine cont strict de decizia instantei din hotararea definitiva si irevocabila sau cand vine sa o puna in aplicare (in cazul meu, cand asociatia a "transferat" penalitatile dovedite a fi fara o baza legala pe coloana de "Restante" si a aplicat alte penalizari) tine cont si de ce gaseste la fata locului si se restituie banii prin compensare?
Cum trebuie sa procedez in cazul in care Adunarea Generala a Proprietarilor nu este de acord sa mi se inapoieze banii?
Cristea Adriana

Cel mai recent răspuns: ILINCA MARIETA , Consilier juridic 16:31, 21 Mai 2009
Executorul executa pe concret(hotararea pe care oare). Va judecati iar.
Ultima modificare: Joi, 21 Mai 2009
marius cioca, utilizator
Executorul pune in aplicare exact ce scrie in decizia definitiva si irevocabila a instantei fara nici o alta modificare. Modul de cum va veti primi banii prin compensare sau in alt mod e altceva, existand posibilitatea sa alegeti dvs forma sub care doriti sa primiti banii .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme asociatii proprietari Cristea  Adriana Cristea Adriana Problema mea este urmatoarea: este vorba de un proces judecat in 2004, cu hotarare irevocabila in 2005 in favoarea mea, in care s-a efectuat o expertiza ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani- asociatie de proprietari babusca37 babusca37 Buna ziua! As dori sa va cer parerea ( sau sfatul) intr-o problema cu Asociatia de proprietari, unde locuiesc.In urma unui proces intentat de catre ... (vezi toată discuția)
Hotarirea definitiva nu este si executorie? danunianu danunianu Am dus angajatorului o hotarire definitiva a tribunalului prin care mi se micsoreaza pensia alimentara dar angajatorul imi cere ordonanta prezidentiala pentru ... (vezi toată discuția)