Cine modifica un titlu de proprietate incomplet ( nu e specificat nr tarlalei si al parcelei). Mentionez ca s-a facut succesiune dupa titlul in cauza. Cei din primarie mi-au spus ca nu se poate completa fara hotarare judecatoreasca. Sentinta a fost cam asa: Tip solutie: Respinge cererea
Solutia pe scurt: Admite exceptia necompetentei generale. Respinge cererea ca inadmisibila.
sunt in aceeasi situatie, doar ca in TP al meu sunt incadrate gresit tarlalele si parcelele. la sugestia d-lui primar am facut cadastru, apoi m-a blocat legea cu retrocedarile (parca lg 165, care bloca totul pana la rezolvarea problemelor), care s-a prelungit ca termen pana acum. eu stiu ca dosarele se aduna la primarie, apoi se depun la prefectura, unde se intruneste comisia care le rezolva. poate mai dureaza un an! poate mai vine cineva cu lamuriri!
Indreptarea sau modificarea cartii funciare se face prin intermediul actiunii in rectificare a inscrierilor in Cartea Funciara, competenta fiind instanta in care se afla terenul in cauza.
In art 907 - 915 din Noul Cod Civil gasiti dispozitiile referitoare la actiunile in rectificarea inscrierilor de carte funciara.
Modificare
blackk
Buna ziua!
Detin un titlu de proprietate incomplet (lipseste numar tarla si parcela terenului). Cine trebuie sa faca adaugirea, avand in vedere ca primaria ... (vezi toată discuția)