avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Problema intrerupere liceu si continuare in alta tara
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Problema intrerupere liceu si continuare in alta tara

Am terminat 10 clase, ma gandesc sa ma duc la munca 1 an si pe urma cu banii stransi sa ma transfer la alt liceu in strainatate.O sa implinesc 18 ani, deci daca ma reapuc de clasa 11 la 18 ani, o sa o fac normal sau la seral?
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 20:52, 16 Septembrie 2014
Fiecare tara are propriul ei sistem de invatamant, asa ca nu e clar in ce clasa ati intra. Mai bine va interesati pe un forum al romanilor din tara respectiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocație după împlinirea vârstei de 18 ani, urmând cursuri la liceu seral. luaps1003 luaps1003 Salutare, eram curios dacă pot beneficia în continuare de alocația primită de la stat având în vedere că am vârstă de 18 ani și sunt elev la un liceu ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas (2) Sergiu1996 Sergiu1996 Buna sunt elev in clasa a 11-a la un liceu cu clasa profesionala...aceasta clasa profesionala este pe durata de 2 ani clasa a 10-a si a 11-a eu acum am varsta ... (vezi toată discuția)
Obligativitate plata pensie intretinere copil major whitesand whitesand Buna seara,as dori sa aflu daca in cazul in care copilul meu care este major (a implinit 18 ani acum 3 luni)nu a frecventat scoala,el terminand de abia acum la ... (vezi toată discuția)