ynocentta 
	    	Utilizator

ynocentta 
	    	Utilizator	    

.faptul ca nu avem fd de repartii si fond de rulment..desi pe chitante noi am cotizat...NI s-a spus ca banii s-au fol. pentru restantieri...
Asociatie noua X cum s epoate splita de cea veche XY
 doar_eumike 
	    	Utilizator

doar_eumike 
	    	Utilizator	    

ynocentta 
	    	Utilizator

ynocentta 
	    	Utilizator	    

si daca ne-am razgandit si vrem sa ramanem x si y?
 Adam Grecu 
	    	Utilizator

Adam Grecu 
	    	Utilizator	    

doar_eumike 
	    	Utilizator

doar_eumike 
	    	Utilizator	    

anetabercia	                   

Asociatia de proprietari din care faceam parte era pentru doua blocuri ; locatarii din blocul meu au hotarat retragerea din asociatie si infiintarea uneia noi ... (vezi toată discuția)
	                    anetabercia	                   

Asociatia de proprietari din care faceam parte era pentru doua blocuri ; locatarii din blocul meu au hotarat retragerea din asociatie si infiintarea uneia noi ... (vezi toată discuția)

flory_a42	                   

Dupa constituirea asociatiei de proprietari la nivelul scarii,judecatoria acordand personalitate juridica asociatiei,care este procedura corecta de desprindere ... (vezi toată discuția)
	                    flory_a42	                   

Dupa constituirea asociatiei de proprietari la nivelul scarii,judecatoria acordand personalitate juridica asociatiei,care este procedura corecta de desprindere ... (vezi toată discuția)

alv	                   

In cazul desprinderii unei asociatii nou infiintate, din asociatia mama.
Refuzul de incheiere a unui protocol a elementelor de activ si pasiv, cum cere ... (vezi toată discuția)
	                    alv	                   

In cazul desprinderii unei asociatii nou infiintate, din asociatia mama.
Refuzul de incheiere a unui protocol a elementelor de activ si pasiv, cum cere ... (vezi toată discuția)