avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 225 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Banci- renegociere contract
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Banci- renegociere contract

Am doua contracte de credit in verificare la ANPC, unul din ele este la BCR.Nu stiu daca este intamplare sau consecintele verificarii dar astazi am fost contactat de un reprezentant BCR care sustinea ca a scazut indicele EURIBOR si nu mai stiu ce si imi va scadea rata de la 320E la250 E si ma asteapta in agentie sa semnez un act aditional fara modificarea termenilor contractuali .> Precizez ca nu am primit inca solutionarea cercetarii de la ANPC la cele doua contracte ! Va rog un punct de vedere. Va multumesc !
Ultima modificare: Miercuri, 17 Septembrie 2014
REMUS70, utilizator
Cel mai recent răspuns: REMUS70 , utilizator 18:13, 2 Octombrie 2014
e momeala (smecherie), sa mai puneti ipoteci (garantii). dupa cateva luni o fac iar 320E (rata).
Totusi...mergeti la agentie si vedeti daca va dau un exemplar, sa il studiati acasa. Apoi consultati un avocat.
Cele mai mari sanse sunt sa fie tot in favoarea lor.
Nimic nu e intamplator.. sigur au influentat si cel de la protectie.. trebuie sa fiti f atent, nu semnati daca e ceva ce nu intelegeti.
Mai e ceva.. ca a scazut euriborul, nu trebuie sa semnati nimic, ci doar va instiinteaza. Doar scaderea indicelui nu face totusi ca rata sa scada 70 de euro.
Dvs de ce v-ati plans protectiei ?
Eu as zice ca daca aveti contractul sa mergeti cu el la avocat si sa identifice clauzele abuzive si apoi sa mergeti eventual impreuna sa vedeti ce act aditional au pregatit, desi.. " fara modificarea termenilor contractuali" nu inseamna ca e de bine.


Comisioane si calculul dobanzii.Voi cere o copie a actului aditional sa-l studiez si voi consulta un avocat. Va multumesc pentru raspuns !
AM CASTIGAT !!!

Alte discuții în legătură

Ing - calcul rata de referinta modificata conform oug 50/2010 sinmaxus sinmaxus Buna ziua, Zilele trecute am primit pe adresa de e-mail o notificare privind principalele modificari ce urmeaza a se efectua contractelor de credit semnate ... (vezi toată discuția)
La decizia creditorului , dobanda nu scade chiar daca euribor la 6 luni a scazut jojogirl jojogirl Buna ziua , In contractul meu de credit la art.4 - Dobanda - este stipulata o clauza in care se mentiona ca \"la decizia creditorului , rata dobanzii va fi ... (vezi toată discuția)
Dobanda marita abuziv (?) relu69 relu69 Sunt administratorul unei societati comerciale care a contractat un credit ipotecar pentru a achizitiona un imobil in valoare de 140.000 EUR. In contract e ... (vezi toată discuția)