carmen_miron 
	    	Utilizator

carmen_miron 
	    	Utilizator	    

sinmaxus 
	    	Utilizator

sinmaxus 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 mayajacqueline	                   

Ca foarte multi concetateni ma confrunt cu impactul aplicarii OG 59/2010 pentru un credit ipotecar.
situatia se prezinta in felul urmator:
In contractul de ... (vezi toată discuția)
	                    mayajacqueline	                   

Ca foarte multi concetateni ma confrunt cu impactul aplicarii OG 59/2010 pentru un credit ipotecar.
situatia se prezinta in felul urmator:
In contractul de ... (vezi toată discuția)

mickelino	                   

AM PRIMIT ACTUL ADITIONAL PENTRU CONSULTARE DIN PARTEA BANCII RBS UNDE AM UN CREDIT PT UZ PERSONAL FACUT IN ANUL 2007 IN MONEDA EUR . 
MENTIONEZ CA INITIAL LA ... (vezi toată discuția)
	                    mickelino	                   

AM PRIMIT ACTUL ADITIONAL PENTRU CONSULTARE DIN PARTEA BANCII RBS UNDE AM UN CREDIT PT UZ PERSONAL FACUT IN ANUL 2007 IN MONEDA EUR . 
MENTIONEZ CA INITIAL LA ... (vezi toată discuția)

mfdunhill	                   

In data de 17 Iulie 2009 am contractat un credit ipotecar de la o baca, iar la data de 18 Aprilie 2015, urmare a OUG 50 privind contractele de credit pentru ... (vezi toată discuția)
	                    mfdunhill	                   

In data de 17 Iulie 2009 am contractat un credit ipotecar de la o baca, iar la data de 18 Aprilie 2015, urmare a OUG 50 privind contractele de credit pentru ... (vezi toată discuția)