Carp Mircea 
	    	Utilizator

Carp Mircea 
	    	Utilizator	    

Carp Mircea, utilizator
 Carp Mircea, utilizator 	
			 Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane	    

~ final discuție ~
 maryya02	                   

sunt nascut pe 15 ian. 1953 cu o vechime de 39 ani de munca dintre care 21 ani si 6 luni lucrati in grupa a doua'. as dori sa stiu cand pot iesi la pensie. va ... (vezi toată discuția)
	                    maryya02	                   

sunt nascut pe 15 ian. 1953 cu o vechime de 39 ani de munca dintre care 21 ani si 6 luni lucrati in grupa a doua'. as dori sa stiu cand pot iesi la pensie. va ... (vezi toată discuția)

viomitrea	                   

Buna ziua,
Ma numesc Vasilescu Cornel, nascut pe data de 19 iulie 1954.
 M-am angajat incepind  din 1972 , am o vechime in cimpul muncii de 41  de ani  din ... (vezi toată discuția)
	                    viomitrea	                   

Buna ziua,
Ma numesc Vasilescu Cornel, nascut pe data de 19 iulie 1954.
 M-am angajat incepind  din 1972 , am o vechime in cimpul muncii de 41  de ani  din ... (vezi toată discuția)

mogosa	                   

nascut 1955 lucrez din 1970 cu carte de munca pina la 2012 din care 16 ani sunt de gr.a doua cind pot sa ma pensionez (vezi toată discuția)
	                    mogosa	                   

nascut 1955 lucrez din 1970 cu carte de munca pina la 2012 din care 16 ani sunt de gr.a doua cind pot sa ma pensionez (vezi toată discuția)