avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale contract de comodat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

contract de comodat

Buna seara, problema mea e urmatoarea: doresc sa schimb sediul si puctul de lucru in acelasi imobil, proprietara e o femeie inaintata in varsta si imobilul respectiv l-a donat fiului ei, insa acesta va deveni proprietar dupa moartea mamei sale. intrebare: cu cine dintre acesti doi oameni pot face un contract de comodare? va multumesc.
Ultima modificare: Joi, 18 Septembrie 2014
Gabriela Mihai, Avocat
Cel mai recent răspuns: Romeo Valentin , Expert judiciar 20:02, 17 Septembrie 2014
cu cine este proprietar in Cartea Funciara la ora asta si e in viata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! mama are un apartament pe numele ei. la notar am ... Molnar Luana Molnar Luana Bună ziua! Mama are un apartament pe numele ei. La notar am făcut un act de donație ( cu anumite clauze) către mine, fiica ei. După 30 de zile, am ... (vezi toată discuția)
Pentru incheierea unui contract de comodat este necesar cf pt spatiul respectiv? nicoleta sorina nicoleta sorina Ma intereseaza daca pentru incheierea unui contract de comodat este necesar sa detii certificat de carte funciara pentru spatiul unde se va deschide punct de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, partenerul meu de viata a decedat. noi am trait intr-un ... Bianca_Livia Bianca_Livia Buna ziua, partenerul meu de viata a decedat. Noi am trait intr-un parteneriat domestic timp de 30 de ani. Inainte de a deceda cu aproximativ un an, a cerut ... (vezi toată discuția)