avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1312 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! Mama are un apartament pe numele ei. La ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! Mama are un apartament pe numele ei. La notar am ...

Bună ziua! Mama are un apartament pe numele ei. La notar am făcut un act de donație ( cu anumite clauze) către mine, fiica ei. După 30 de zile, am primit de la notar doar cartea funciară cu numele meu. Actul de proprietate rămâne pe numele mamei? Nu se schimba pe numele meu?
Cel mai recent răspuns: Madalina Mihaela I. Moceanu , Avocat 18:59, 29 August 2023
Pai aveți cartea funciara pe numele dvs.
Ce ați fi vrut sa primiți?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună seara!
In baza contractului de donație al casei, dvs.ati devenit proprietara a imobilului respectiv.
In baza contractului de donație, notarul a făcut demersuri sa vi se intabuleze in cartea funciara dreptul de proprietate asupra imobilului respectiv.
Așadar sunteți actualul proprietar al casei respective, și în acte și în cartea funciară și nu aveți de ce sa vă faceți griji.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Înscriere în cartea funciarã fodoretelkaeva fodoretelkaeva Ce înseamnă defapt înscrierea în cartea funciară? Eu m-am căsătorit în anul 2006, cu domiciliul in oraşul respectiv şi de atunci tot în chirie ... (vezi toată discuția)
Donatie imobiliara, fara intabulare ContSters61389 ContSters61389 Mama mea are 75 de ani si poseda o gasoniera achizitionata acum 15 ani, pentru care nu a facut inscrierea in Cartea Funciara, si pe care nu o foloseste, avand ... (vezi toată discuția)
Intabulare proprietate Dana-Ralucaa Dana-Ralucaa Buna ziua! Am mostenit de la bunicii mei o proprietate, care nu a fost intabulata pe numele lor, iar mie mi-au facut doar un act de donatie. Ce trebuie sa fac ... (vezi toată discuția)