Buna seara,
revin cu o alta nedumerire legata de consfintirea ,medierii si anume aceea ca s-a depus dosarul la judecatorie si ulterior s-a primit acasa o cominicare adresa in care se solicita copiile de nastere ale tutror petentilor care sa fie conform cu originalul.
Aceasta adresa au primit o toti petenti. Intrebarea mea e: trebuie sa vina toti ? sau e de ajuns unul singur sa duca aceste copii? Aceste copii trebuiesc legalizate? sau e de ajuns ca scrie conform cu origiinalul? De ce scrie pe adresa la un moment dat :"sub sanctiunea anularii cererii"? Va multumesc.
Va rog, trebuie sa trimitem aceasta valoare estimata, insa nu vrem sa ne intoarca iar ca nu sunt facute cum trebuie actele . Am platit un mediator care din pacata nu a avut experienta necesara sa ne ajute cum trebuie pana la capat. Am inteles ca trebuie trecuta valoarea pe un act original, bun. Acest timbru, il cumpar in valoare de cat? am mai auzit ca: judecatorul stabileste valoarea timbrului judiciar. Chiar nu mai stim cum sa procedam. Multumim pt raspunsuri.
Acel act, document il obtineti de la administratia locala - Taxe si impozite, nu treceti dv. pe actul casei nimic.
Nu e treaba mediatorului sa va explice cu timbrarea, el nu e nici macar musai jurist.
Dupa ce obtineti actul de la Taxe si impozite, calculati taxa de timbru; gasiti calculatoare pe net. Mergeti la posta sau la trezorerie si platiti taxa de timbru. Depuneti in instanta dovada. Daca nu e adecvata, instanta va pune in vedere sa mai adaugati.
Rog ajutor.
dascalescu_c
Spune-ti-mi si mie va rog cum trebuie sa sune oi cerere catre instanta de judecata (judecatorie) in cazul in care am depus o cerere de anulare a unui ... (vezi toată discuția)