avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Hatisuri legislative
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Hatisuri legislative

Naveta cadre didactice .Ma iertati stiu ca aceasta problema a mai fost discutata dar se ivesc fel de fel de probleme care de care mai curioase.Stim ca pentru plata navetei cadrelor didactice exista instructiunile 2/2011.Problema ivita este urmatoarea: un cadru didactic aduce la decontare doar bilete de autobuz (nu vrea sa-si faca abonament pe ruta respectiva desi este transport in comun chiar si pe cale ferata) bilete, care nu sunt stampilate,nu au ruta pe ele ,nu au data care sa ma ajute la verificarea cu pontajul intocmit de secretariatul scolii.Spuneti-mi va rog daca este corect asa.Cadrul didactic respectiv vrea sa ma dea in judecata pentruca am solicitat sa-mi aduca biletele cu date de identificare.Gresesc cu ceva????.Ma poate da in judecata ca nu i-am platit acele bilete care au doar un pret pe ele ?????
Va multumesc .
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 16:51, 22 Septembrie 2014
Unce scrie ca trebuie sa apara ruta inscriptionata pe bilet? V-a depus bilete pentru zilele lucrate? Are domiciliul in alta localitate? Atunci platiti decontul. De ce tot inventati reguli?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decontare naveta pesori pesori M-am mutat la sat impreuna cu viitorul meu sot . Eu sunt personal didactic, iar el nedidactic. Amandoi facem naveta de la 26 de km de Timisoara. Am solicitat ... (vezi toată discuția)
Decontare abonament naveta alina_25 alina_25 Cunostiinta profesor de meserie face naveta la tara abonament lunar 200 lei primarul de acolo refuza contrar legii sa il deconteze. In ... (vezi toată discuția)
Decont naveta cadre didactice anielaka anielaka fac naveta cu masina personala la o scoala aflata la 40 km distanta de localitatea de domiciliu. Conducerea scolii nu vrea sa respecte aceasta lege in sensul ... (vezi toată discuția)