avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1757 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Neridicare corespondenta de la alta adresa
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Neridicare corespondenta de la alta adresa

Buna seara,detin mai multe trei proprietati,dar adresa mea de domiciliu este la una din proprietati.Am primit o scrisoare recomandata la una din proprietati,alta decat cea de domiciliu,nu am ridicat-o,pot fi acuzata de neridicarea corespondentei,nefiind la adresa de domiciliu?
Cel mai recent răspuns: Ana Cristina Margu Birou de mediator , Mediator 22:01, 21 Septembrie 2014
Nu puteţi fi acuzat de neridicarea corespondenţei. Nu există sancţiuni pentru aşa ceva. Totuşi, poate este ceva care vă interesează, dacă scrisoarea se mai află la oficiul poştal, o puteţi ridica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scrisoare confirmare de primire vs scrisoare recomandata andreimarius andreimarius Buna ziua, ma poate ajuta cineva cu explicatii legate de diferenta dintre scrisoarea timisa in regim recomandat vs cea trimisa cu confirmare de primire? ms (vezi toată discuția)
Neglijenta in serviciu tzushca tzushca Buna seara, Va rog sa ma ajutati cu niste raspunsuri,va multumesc anticipat. Sunt factor postal si am fost reclamata la politie de catre un cetatean ca in ... (vezi toată discuția)
Un locatar dintr-o asociație de proprietari face o cerere, prin ... Ivan Vintilica Ivan Vintilica Un locatar dintr-o asociație de proprietari face o cerere, prin care comunică că în apartamentul respectiv nu mai locuiește nimeni, pentru o perioadă ... (vezi toată discuția)