avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 667 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... munca in strainatate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

munca in strainatate

Am lucrat in strainatate prin intermediul unei agentii de plasare a fortei de munca in strainatate. Am incheiat un contract de mediere cu aceasta firma si un alt contract de prestari servicii in domeniul ingrijirii batranilor. Familia a renuntat la serviciile agentiei intermediare din strainatate. Intrebarea mea este: daca vreau sa lucrez in continuare pentru aceasta familie si, implicit, renunt la serviciile de mediere ale agentiei din Romania, pot face acest lucru, fara sa am probleme? Mentionez ca una din obligatiile beneficiarului din contractul de mediere este ca ''se obliga sa nu intreprinda activitati individuale de angajare la locurile de munca obtinute prin mediere de la SC. ''X'' SRL, ulterior incetarii contractului de munca incheiat in strainatate". Cum ar trebui sa inteleg aceasta clauza?
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 21:32, 22 Septembrie 2014
Ca ilegala. Contractul dvs de mediere cu firma de palsare a incetat in momentul in care ati obtinut locul de munca in strainatate. Acesta era obiectul contractului.
Puteti sesiza ITM-ul local, OPC-ul si politia (investig fraude).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Agentie mediere forta munca in strainatate-pot plasa pe baza de contract de prestari servicii? mara197014 mara197014 Buna ziua,sunt administrator al unei agentii de plasare forta de munca in Italia ,realizez mediere,si am o dilema:in legea 156/2000 se vorbeste doar de ... (vezi toată discuția)
Contract de curtaj si contract de mediere talida_miha talida_miha Buna ziua. Va rog sa ma ajutati si pe mine cu niste sfaturi.Situatia este urmatoarea: in Germania infiintez firma de plasare forta de munca din Romania, am ... (vezi toată discuția)
Codul caen 7810 ca activitate principala la intreprinderea individuala FlorinCarare FlorinCarare Am o intreprindere individuala cu obiect de activitate principala 7810 - \\"Activitati ale agentiilor de plasare a fortei de munca\\". Intrebarea mea este daca ... (vezi toată discuția)