avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 224 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cod CAEN potrivit
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cod CAEN potrivit

Doresc să pornesc un SRL pentru recomandarea de personal pentru companii.
Drept cod principal pot folosi :7810 Activități ale agențiilor de plasare a forței de muncă? (trebuie respectate și alte condiții?- de exemplu-să am angajat și un psiholog)
Sau pot funcționa și pe 7022 -Activități de consultanță pentru afaceri și management
Vă mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: costiA , utilizator 14:19, 24 Septembrie 2014
Caen 7810.
Cel putin 25% din personalul cu atributii in prestarea serviciilor de ocupare sa aiba studii superioare in una dintre specialitatile: psihologie, pedagogie, drept, consiliere, precum si experienta de minimum 3 ani an domeniul serviciului pentru care se solicita acreditarea.
Buna ziua,

Pentru a desfasura activitatea 7810 este necesar sa obtineti o autorizatie de la Ministerul Muncii.

Despre cele mentionate de antevorbitoarea mea nu am auzit, poate ne indica si cadrul legal.

Multumim!
Mulțumesc pentru răspunsuri. Am unul din parteneri care a terminat studii pe partea de comincare si resurse umane si cu acreditare ca inspector resurse umane- ar fi destul pentru a folosi 7810? Există un alt cod CAEN pe care aș putea funționa fără a avea nevoie de acreditări?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acreditare srl cu cod caen 7810 Quies Quies Buna seara, Suntem 2 asociati care doresc sa infiinteze un SRL cu cod CAEN 7810. Am dori sa obtinem acreditarea pentru medierea fortei de munca pe piata ... (vezi toată discuția)
Acreditare furnizor anofm CristianaGh CristianaGh Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea situatie - o companie cu domeniul de activitate principala 7810 - Plasare de personal, isi doreste sa devina ... (vezi toată discuția)
Mru vs iru SLuiza SLuiza Buna ziua, am atestat pe ambele specializari, respectiv Manager resurse umane, Inspector resurse umane, in actul constitutiv am trecut doar codul caen 783 ... (vezi toată discuția)