ynocentta 
	    	Utilizator

ynocentta 
	    	Utilizator	    

tullio 
	    	Utilizator

tullio 
	    	Utilizator	    

vsu 
	    	Utilizator

vsu 
	    	Utilizator	    

ausfahrt 
	    	Utilizator

ausfahrt 
	    	Utilizator	    

Sistemul de supraveghere se poate monta de persoane fizice/juridice autorizate. Deci, conform legii, nu aveti voie. Este, daca vreti, ca si cum v-ati monta singur contorul de energie electrica.
 tullio 
	    	Utilizator

tullio 
	    	Utilizator	    

Gigi-55	                   

Stau la bloc la parter, si vreau sa montez camere cu inregistrare, una la geamul din dormitor, si una la usa sa vad cine suna, sau cine forteaza in lipsa mea, ... (vezi toată discuția)
	                    Gigi-55	                   

Stau la bloc la parter, si vreau sa montez camere cu inregistrare, una la geamul din dormitor, si una la usa sa vad cine suna, sau cine forteaza in lipsa mea, ... (vezi toată discuția)

Costel Badea	                   

Bună ziua. De curând mi-am cumpărat o casă la curte. Am montat un sistem de supraveghere video a proprietății. Una din camere am montato pe colțul casei ... (vezi toată discuția)
	                    Costel Badea	                   

Bună ziua. De curând mi-am cumpărat o casă la curte. Am montat un sistem de supraveghere video a proprietății. Una din camere am montato pe colțul casei ... (vezi toată discuția)

crisalexa	                   

Asociatia de proprietari din blocul unde locuiesc se confrunta cu urmatoarea situatie:
Urmare a discutiei purtate  si a acordului obtinut in cadrul Adunarii ... (vezi toată discuția)
	                    crisalexa	                   

Asociatia de proprietari din blocul unde locuiesc se confrunta cu urmatoarea situatie:
Urmare a discutiei purtate  si a acordului obtinut in cadrul Adunarii ... (vezi toată discuția)