avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Camere supraveghere
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Camere supraveghere

Bună ziua. De curând mi-am cumpărat o casă la curte. Am montat un sistem de supraveghere video a proprietății. Una din camere am montato pe colțul casei cu vedere la colțul dinspre spatele casei, deoarece între casa mea și cea a vecinului este un gang fără gard. Acum am probleme cu vecinul că vezi doamne îi violez intimitate. Dar cameră nu prinde decât drumul public fără a atinge proprietatea lui. Nu filmează nici macar o cărămidă din curtea și casa lui. Întrebare, O pot folosi? Menționez că nu postez imagini,și hardul se va șterge după o anumită perioadă.
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: miki50 , utilizator 09:11, 25 Februarie 2019
Atentie sporita cu sistemele de supraveghere
Sistemul este instalat de operator economic autorizat?
Pentru zonele rezidentiale, conform legii 333/2003 si HG 301, nu este obligatorie montarea sistemelor antiefractie de instalatori licentiati de IGPR. Nu trebuie sa existe nici macar proiect (avizat) pentru executia lucrarilor.
Vecinul in cauza ar trebui sa fie multumit ca poate fi si el oarecum protejat, doar daca nu incalca el legea.
Vecinul in cauza ar trebui sa fie multumit ca poate fi si el oarecum protejat, doar daca nu incalca el legea.

Discutabila opinie
Nu am certitudinea ca ati fi placut impresionat sa stiti ca permanent fiecare miscare din proprietatea dv inclusiv dv sunteti inregistrati video
De altfel cu sistemele tehnice actuale ,cei interesati foarte usor pot capta imaginile stocate de sistemele de supraveghere si la nevoie sa le utilizeze in scopuri mai putin ortodoxe
Ultima modificare: Vineri, 22 Februarie 2019
ynocentta, utilizator
Pentru a capta imagini, DVR-ul ar trebui inrolat la un sistem cu placa WI-FI. Nu cred ca este cazul. In topic se discuta de una din camere care atinge si un drum public, atunci despre ce intimitate este vorba?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Supraveghere video, intrare in legalitate Eduard1 Eduard1 Buna ziua. As dorii daca ma puteti ajuta cu un model declaratie de acord . Locuiesc la casa ( sunt proprietar) si din cauza ca sunt plecat mai tot ... (vezi toată discuția)
Camere de supraveghere pzoli89 pzoli89 Buna ziua, Am si eu o intrebare legate de camere de supraveghere. Intr-un magazin mix la tara, am instalat cu patronul un sistem de ... (vezi toată discuția)
Camere de supraveghere video pentru curte si parcarea din fata casei. Ion_florescu Ion_florescu Buna ziua. Locuiesc la casa si in urma unor acte de vandalism comise de anumite persoane de rea credinta asupra proprietetii mele, doresc sa montez doua ... (vezi toată discuția)