In octombrie 2013 am vandut masina personala unei persoane din Iasi. La sfarsitul lunii decembrie, acesta a fost prins fara rovigneta. In iulie 2014 am primit amenda acasa (bineinteles ca pe numele meu). Am fost la tribunal sa contest amenda si acum cateva zile am primit o citatie acasa, cum ca pe data de 31 octombrie trebuie sa ma prezint la tribunal pentru comunicarea deciziei.
Pe langa citatie am mai primit si o poza cu numarul masinii si o adresa de la CESTRIN, prin care cer anularea contestatiei, deoarece eu, conform legii, eram obligat sa radiez masina de pe numele meu in termen de 30 de zile de la data vanzarii. Mentionez ca masina a fost radiata de la primarie imediat dupa vanzare. Singura problema este ca nu stiam ca trebuie sa o radiez si de la circulatie.
Aveti idee ce se va intampla acum? Mai sunt ceva sperante ca o sa-mi anuleze amenda, sau mai bine pregatesc banii si ma obisnuiesc cu gandul ca traim in Romania?
Radiere masin
iuli113
Buna seara
Va rog sa ma ajutati cu urmatorea speta:
Anul trecut am vandut 1 masina care era inmatriculata pe numele meu ,am facut contract de vanzare ... (vezi toată discuția)