In data de 11-12-212 prin notar public s-a facut dezmenbrarea dupa succesiune intre subsemnatul,fratele meu si tata.
La dezmenbrarea de care am zis eu, nu am fost prezent .nici nu am avut cunostinta ca se va face.Ce ma sfatuiti sa fac?
Vă rog să nu mai identificați, după nume, persoanele la care v-ați referit în discuție.
În acest sens vă invit să citiți Regulamentul Forumului, în special următoarele prevederi: 2.13. Identificarea unor persoane, fie fizice sau juridice, in mesajele postate sau in titlul topicului, nu este de dorit.
În acest sens vă invit să citiți Regulamentul Forumului, în special următoarele prevederi: 2.13. Identificarea unor persoane, fie fizice sau juridice, in mesajele postate sau in titlul topicului, nu este de dorit.
No, ma bag si eu ca musca in zer: reglementu' cela nu putea fi mai categoric? Adicatelea, sa spuna clar ca e interzis, nu pe ocolite, cum ca nu ar fi de dorit...
Ca să o spun avocățește, sunt absolut de acord cu prima teză a aserțiunii domniei-voastre.
:))
Cât despre regulament, părerea mea că este foarte bun, chiar și în acest fel. Nu ne dorim un forum cu regulament polițienesc, prea categoric. Lucrurile pot fi imperativ arătate, chiar dacă sunt spuse politicos.
Totodată, este absolut de bun simț respectiva cerință, deoarece nu dorim să fie ,,bălăcărite,, persoane.
Și dacă nu am reușit să vă conving, maestre, de aplicarea regulamentului în spiritul acestuia, ei bine, hai să-l aplicăm în litera sa: având în vedere că eu unul nu doresc bălăcăreala sus-menționată, am editat mesajul și l-am avertizat, politicos, pe forumist. Sper că nu s-a supărat nimeni.